Tuinatelier Herman & Vermeulen
Voor creatieve tuinontwerpen
Contact

Voor een nieuw tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinadvies mail naar:

tuinatelier@hermanvermeulen.nl

of bel 06 43018877 (Martine Herman) of 06 423 45438 (Marilene Vermeulen)

Lees ook ons blog, of volg ons op Facebook en Twitter.

nieuwsbrief

Wil je tips, advies en inspiratie ontvangen?

* indicates required

 

Tuin met vakantie gevoel

Tuinatelier Herman & Vermeulen kwam deze zomer op tuinvisite bij Eva. De opzet van deze stadstuin is helder en goed, daar hoeft weinig aan te gebeuren. Met een aantal tips en adviezen van Herman & Vermeulen komt de kwaliteit van deze tuin beter uit de verf en kan de tuin beter worden benut.

 

De tuin van deze Rotterdamse familie heeft een hele heldere indeling en is heel consequent. De opzet is functioneel en goed te gebruiken en dat geeft rust aan de tuin. De afmetingen van de terrassen (1 en 3) en het grasveld zijn ruim.

De rust en consequente indeling van de tuin geeft de mogelijkheid om meer contrast in de tuin aan te brengen. Het voorste terras en het grasveld zonder borders blijven onderdeel van het huis, heel functioneel, zonder toeters, bellen en andere opsmuk.

Het achterste gedeelte van de tuin kan worden omgetoverd tot een vakantieplek; alles anders dan thuis, en toch lekker dichtbij. Door een butagasfles, een campinggasstel en een plank op schragen achter in de tuin te plaatsen hoeft de hele familie niet meer terug naar huis. Wijn en bier kan in een emmer water gekoeld worden, het vuur kan worden aangestoken en het campingservies kan uit de kast.

De beplanting in het achterste gedeelte van de tuin kan weelderig, geheimzinnig en romantisch en moet een beetje tegen een stootje kunnen.

Wilt u meer projecten bekijken? Ga dan naar onze portfolio.