Tuinatelier Herman & Vermeulen
Hoe haal je meer uit je tuin?
Voorbeeld tuinontwerp

In onze tuinontwerpen zoeken we naar balans. Balans in verhoudingen, tussen steen en groen en tussen rust en beweging. We gaan door met ontwerpen tot we het gevoel hebben dat een ontwerp klopt.Een tuinontwerp klopt volgens ons als de onderdelen zoals paden, terras, gazon, speelplekken en plantborders goed op elkaar aansluiten en als er samenhang is tussen de verschillende onderdelen.
Ook proberen we in ieder ontwerp een zekere spanning te brengen. Bijvoorbeeld door een klassieke tuinindeling met veel ronde lijnen te doorbreken met bijvoorbeeld een schuin geplaatste rechte verhoogde grassenborder of contrasten op te zoeken in kleuren en materialen.


Onze specialisaties:

  • Feng Shui tuinen;
  • Gezamenlijke tuinen;
  • Hergebruik materialen;
  • Budgettuinen;
  • Tuinen waar kinderen kunnen spelen.Je wilt meer uit je tuin halen, hoe pak je dat aan?

Je hebt een heerlijk huis in een fijne wijk. Maar als je de tuin inkijkt ben je niet tevreden. Wat is er mis met de tuin?

Tuinergernissen Top 7  
Hoe scoort jouw tuin?

    De tuin bijhouden is zoveel werk
    Mijn kinderen kunnen er niet lekker spelen
    Ik voel me niet prettig in mijn tuin. Ik zit er nooit
    Ik vind mijn tuin saai
    De tuin is zo somber en er groeit niks
    De tuin ligt vol rotzooi van de kinderen (en die zijn al bijna het huis uit)
    Mijn tuin lijkt een oerwoud. Geen beginnen aan

Minstens één hokje aangekruist? Stop met ploeteren en je ergeren.

Tuinatelier Herman & Vermeulen achterhaalt snel en eenvoudig wat er precies aan je tuin mankeert. En hoe die knelpunten vlug, voordelig en vindingrijk op te lossen zijn.Snelle scan om erachter te komen hoe jouw tuin weer bij je wensen past?
Maak een afspraak voor een Tuinvisite.

Wat we doen

-       We ontwerpen tuinen
-       We maken beplantingsplannen en voeren ze uit
-       We scannen je tuin op knelpunten in het ontwerp
-       We adviseren je over oplossingen
-       We inspireren je met nieuwe ideeën
-       We organiseren de tuinaanleg
-       We werken samen met jou in de tuin
-       We begeleiden de uitvoering van het ontwerp
-       We verzorgen tuinonderhoud


kortom: Tuinatelier Herman & Vermeulen neemt je tuinzorgen weg zodat je weer onbekommerd van je tuin kunt genieten.


Wat zijn de mogelijkheden?

 

Tuinontwerp

Niet tevreden met het huidige ontwerp? We kunnen een geheel nieuw ontwerp voor je tuin maken, functies aan je tuin toevoegen en materialen kiezen die nodig zijn voor de gewenste uitstraling. Ook kunnen we met een kleinere ingreep het bestaande ontwerp versterken of aanpassen aan een nieuwe situatie. Onze ontwerpen zijn te zien bij portfolio.

Tuinaanleg

Wanneer dit gewenst is, begeleiden we de uitvoering van het ontwerp, waarvoor we samenwerken met een hovenier. We nemen je veel werk uit handen, overleggen met de hovenier,  geven aanwijzingen en houden de aanleg in de gaten. Zo hou je alles in één hand en hoef je zelf niet veel te overleggen.<

Beplanting

Wil je meer kleur, meer vorm en meer weelde in de tuin? Wil je dat er eindelijk iets moois groeit in die donkere onvruchtbare hoek? Wij kunnen een beplantingsplan voor je tuin maken. Daarnaast kunnen we (eventueel samen met jou) de planten rechtstreeks bij de kweker uitzoeken en ze in de tuin zetten. 

Tuinwerk

Ben je tevreden met je tuin en de beplanting, maar ontbreekt het aan tijd om de tuin bij te houden? Wij verzorgen (licht) tuinwerk voor je, zoals snoeien, wieden, opruimen en ander onderhoud.

Prijzen

De kosten van een advies, ontwerp of een beplantingsplan hangen af van uw wensen en van de afmetingen van uw tuin of balkon. Neem gerust contact met ons op dan kunnen we op basis van een eerste gesprek (vrijblijvend) een offerte voor uw maken.

 Wilt u onze projecten bekijken? Ga dan naar onze portfolio.