Tuinatelier Herman & Vermeulen
Natuurlijke tuinontwerpen Rotterdam
Contact
Voor een nieuw tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinwerk kunt u mailen naar:

tuinatelier@hermanvermeulen.nl

of bel:

06 430 18877 (Martine Herman) of

06 423 45438 (Marilene Vermeulen)

Meer lezen?

Lees ook ons blog, of volg ons opFacebook en Twitter

Wie zijn Herman & Vermeulen?

Wij zijn Martine Herman & Marilene Vermeulen en werken sinds 2012 samen onder de naam Tuinatelier Herman & Vermeulen. We hebben een passie voor planten en tuinen en een voorliefde voor makkelijke planten. We houden van een tuin met kleur, een tuin waar kinderen mogen rennen en spelen en een tuin die het hele jaar door bloemen en kleur geeft.

 

Even voorstellen.....

 Marilene Vermeulen: "Als architect, stedenbouwkundige en buitenruimteontwerper heb ik in de loop der jaren veel ontwerpen gemaakt. Altijd was het weer spannend hoe het werd uitgevoerd en vroeg ik me af: ‘Is dit wel zoals ik het in mijn hoofd bedacht had?’
Toen ik mijn eerste tuin ontwierp veranderde dat. Het werd namelijk veel mooier dan ik me voorgesteld had, elk seizoen blijft me verrassen. Een tuin is een ontwerpproces zonder einde, altijd gebeurt er iets nieuws en onverwachts. Naast al het bedenken hou ik van werken in de tuin, maak ik mijn groene vingers graag vies. Ik houd ervan te onderzoeken wat een tuin nodig heeft om in balans te komen.

 

Martine Herman: "Ik ben afgestudeerd als ruimtelijk ontwerper op de kunstacademie en heb lange tijd kunstprojecten begeleid in de openbare ruimte voor gemeentes en woningcorporaties. Mijn interesse is in de loop der jaren verschoven van pleinen, straten en wijken naar tuinen, parken en openbaar groen. Stenen en beton hebben plaatsgemaakt voor bloemen en blad."

 Bekijk onze verschillende tuinontwerpen of lees op hoe komt een tuinontwerp tot stand hoe wij werken. 

Voor een nieuw tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinwerk kunt u mailen naar: tuinatelier@hermanvermeulen.nl

of bel:

06 430 18877 (Martine Herman) of

06 423 45438 (Marilene Vermeulen)

Meer lezen?

Lees ook ons blog, of volg ons op Facebook en Twitter.

nieuwsbrief

Wil je tips, advies en inspiratie ontvangen?

* indicates required